Moroccanoil

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Moroccanoil este un adevărat ritual pentru păr deoarece nu numai că hrănește și revigorează părul uscat, dar îi conferă și un miros încântător, făcându-l plăcut la atingere. Acest ulei este unul extrem de benefic deoarece menține părul hidratat și în cea mai bună formă, chiar și în condiții meteorologice neprielnice. Proprietățile sale sfidează vârsta, dovedindu-se un adevărat „elixir al tinereții” datorită petrolului marocan, care vindecă inclusiv scalpul cu cicatrici și îndepărtează glandele producătoare de sebum. Bogat în vitaminele E și F, uleiul marocan reduce problemele părului, cum ar fi: ruperea, mătreața sau deshidratarea. 

Considerate o adevărată gură de oxigen pentru păr, produsele Moroccanoil sunt preferate de cele mai multe celebrități, dar și de cei mai mulți hair stiliști datorită calităților lor inovative care îi dau părului un look extrem de natural. 

Ingredientul cheie este uleiul de argan, folosit inițial de către femeile din Maroc foarte mulți ani ca tratament pentru păr și pentru piele. Mai târziu, acest produs a revoluționat industria de îngrijire a părului prin introducerea unei noi categorii de produse pe bază de petrol. Moroccanoil și-a extins linia de produse care includea soluții simple, dar eficiente de îngrijire a părului, prin adăugarea unor beneficii nutritive pentru fiecare tip de păr. Cu nuanțele sale de inspiraţie mediteraneeană și cu un miros plăcut care stimulează simțurile, acest brand a crescut extrem de mult într-un deceniu, fiind folosit cu mare satisfacție de către mari celebrități, fiind disponibil în saloanele de prestigiu din întreaga lume. 

De ce Moroccanoil?

Într-un cuvânt: hidratare. Considerat cel mai bun brand din lume datorită proprietăților sale de hidratare, Moroccanoil este cea mai bună soluție pentru scalpul iritat sau părul deteriorat. Îmbogățite cu ulei de avocado și ulei de argan, produsele Moroccanoil sunt ideale pentru repararea părului și hidratarea lui în totalitate. Altfel spus, aceste produse sunt „dietele” ideale pentru părul uscat și degradat, cum ar fi părul creț care este mult mai delicat din acest punct de vedere.

Moroccanoil Repair este cea mai completă gamă de îngrijire a părului pe bază de argan, care este formată din șampon, balsam și ulei pentru păr. Datorită ingredientelor sale, șamponul nu face multă spumă, fiind astfel extrem de economic și plăcut, iar cu ajutorul balsamului și al uleiului, părul nu va mai avea nevoie de produse de styling, fiind astfel foarte de hidratat. Acest brand și-a construit treptat reputația, fiind extrem de inovativ în ceea ce privește îngrijirea. Uleiul are un miros foarte plăcut, care rămâne mult timp pe păr, oferindu-i un luciu și un aspect sănătos. De asemenea, acesta nu îi răpește din volum părului, ba mai mult, îl lasă hidratat și potolește firele rebele. Produsele Moroccanoil nu îngreunează părul și datorită ingredientelor lor naturale, acestea reduc riscul apariției mătreții, lăsând scalpul curat.

Așadar, Moroccanoil este menit să șteargă cu buretele toate amintirile neplăcute despre părul uscat și fără pic de volum. Tratamentul este unul ideal pentru părul vopsit deoarece nu duce la degradare și protejează firele de păr în caz de rupere.

Moroccanoil este „oxigenul” de care are nevoie părul degradat.

Cofondatoarea acestui brand a fost Carmen Tal, care, după o vopsire ratată ce i-a distrus părul, s-a gândit să experimenteze tratamentul cu ulei de argan. După ce a văzut că aspectul părului i s-a îmbunătățit considerabil, i s-a revitalizat și dintr-un păr deteriorat a devenit unul maleabil, strălucitor și neted, Carmen, cu ajutorul soțului tău a început să facă cunoscut acest tratament femeilor din întreaga lume.

De la un singur produs revoluționar, tratamentul Moroccanoil s-a dezvoltat într-o gamă completă destinată părului și corpului, toate acestea, infuzate cu ulei hrănitor de argan și extrem de bogate în antioxidanți. Așadar, în mai puțin de un deceniu, Moroccanoil a devenit un simbol al frumuseții, care s-a răspândit în întreaga lume, fiind preferatul a foarte mulți specialiști în frumuseţe și a multor celebrități.

Tratamentul original de la Moroccanoil este creat special pentru toate tipurile de păr, conferind extrem de multe beneficii de la coafare și până la condiționare deoarece acesta îi conferă părului mai multă netezire, îl face mai maleabil, intensifică strălucirea și nu în ultimul rând, micșorează timpul de uscare cu uscătorul. Parfumul produselor Moroccanoil este unul exotic și distinctiv, care îmbină notele florale dulci cu cele picante, transportându-te într-o adevărată călătorie a simțurilor, extrem de relaxantă și de neuitat.

Colecția pentru corp a produselor Moroccanoil este una de lux, fiind inspirată din Mediterană și conține formule brevetate care au rolul de a lăsa pielea extrem de hidratată, luminoasă și irezistibilă la atingere. Textura ușoară, îi conferă pielii un aspect natural, se absoarbe instantaneu și nu lasă reziduri.

Produsele Moroccanoil conțin formule inovatoare care lasă părul neted și strălucitor, îmbunătățindu-i aspectul și făcându-l mai plăcut la atingere. Acestea sunt folosite de către cele mai renumite prezentări de modă, în revistele de top pentru ca părul modelelor să arate impecabil, dar și la gale de decernare a premiilor, gale precum: Premiile Oscar, Grammy, Premiile MTV, Golden Globe sau Independent Spirit Awards.