Lacuri de păr profesionale

Alegerea fixativului ar trebui să se facă în funcție de scopul în care acesta va fi folosit. Cu alte cuvinte, în cazul în care ne dorim un păr cu un aspect natural este necesar să alegem un fixativ mai soft, adică unul cu o fixare mai ușoară. În schimb, dacă ne dorim o coafură foarte bine fixată, care să fie rezistentă în toate condițiile climatologice, atunci un lac de păr fixativ este alegerea ideală.

Lacurile de păr profesionale iau avânt în fața fixativelor din supermarket-uri pentru că acestea fixează mult mai bine coafura, îi conferă strălucire și ceea ce este foarte important este faptul că nu încarcă părul.

În cazul în care ne dorim să optăm pentru o altfel de coafură decât cea obișnuită, produsele de styling ne ajută acum în acest sens. Lacurile de păr sau fixativele sunt unele dintre cele mai utilizate produse în aranjarea părului pentru că acestea îi conferă mai multă strălucire podoabei capilare, potolește firele rebele, iar datorită proprietăților sale de fixare, acestea ne ajută să obținem orice coafură dorim.

Lacurile de păr sunt de mai multe tipuri, astfel că există fixativ pentru fixare locală, fixativ anti-alergic cu fixare extra, fixativ cu aerosoli, fixative cu o fixare puternică, medie sau flexibilă, dar și fixative pentru strălucire, pentru volum sau pentru păr uscat.

Nu sunt produse în această categorie.