Ulei de par

Uleiuri de păr profesionale au început să fie utilizate în scopuri de înfrumusețare încă din anul 3000 î. Hr., iar cei care au început să le utilizeze primii au fost egiptenii. Aceștia foloseau uleiurile esențiale atât în scopuri medicinale, cât și în scopuri cosmetice.

Folosit încă din cele mai vechi timpuri, uleiul de păr a devenit acum un must have pentru toate femeile care își doresc să aibă parte de un păr hrănit intens. Uleiurile de păr profesionale sunt cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre îngrijirea părului pentru că acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul gras, îndeplinind aproape toate funcțiile pe care le au celelalte produse pentru păr.

Uleiurile de păr profesionale sunt adevărate remedii pentru că fac părul să arate mai strălucitor

- mai moale și nu în ultimul rând, îl fac mai sănătos și mai puternic. Uleiurile de păr sunt extrem de benefice pentru că pe lângă faptul că sunt concepute cu ingrediente naturale, acestea se absorb instantaneu în păr, iar după aplicare, părul nu rămâne încărcat, ba din contră, acesta va avea un aspect neted până la următoare aplicare.

Din gama de uleiuri profesionale face pac parte următoarele ingrediente: uleiul de argan, care este unul dintre cele mai vechi uleiuri folosite în scopuri de frumusețe, însă nici uleiurile de cocos, de migdale sau de jojoba nu lipsesc pentru că acestea îi conferă părului mai multă hidratare, strălucire, protecție și un efect de styling profesional ca la carte. Cu alte cuvinte, acestea au toate proprietățile esențiale pentru a îmbunătăți condiția părului, pregătindu-l în același timp și pentru coafare.