Thalgo

La nivel internațional, Thalgo este cunoscut ca fiind un brand ce le oferă clienților produse de înaltă calitate. Plasat în fruntea industriei de thalsoterapie, Thalgo utilizează produse îmbogățite cu o serie de vitamine, minerale și substanțe nutritive care îi oferă beneficii pielii și corpului ca niciun alt brand. Toate produsele Thalgo sunt concepute cu ingrediente active care hrănesc pielea, având proprietăți anti-îmbătrânire. Ritualul zilnic de îngrijire Thalgo este conceput din tratamente și produse pentru fiecare tip de piele. 

Răsfăț de neuitat cu Thalgo

Produsele Thalgo oferă o expertiză unică în crearea de produse de frumusețe bazate pe alge marine, adaptate corpului uman. Pentru o curățare corespunzătoare a tenului, demachiantul Thalgo Micronized Marine Algae Cleansing Bar, conceput cu ulei de gălbenele, curăță pielea în profunzime, o lasă hidratată, netedă și moale. 

Cunoscutul Terre & Mer by Thalgo Marine Scrub cu ulei de migdale organice este perfect pentru o exfoliere blândă. Formula cremoasă hidratează pielea, în timp ce migdalele organice elimină celulele moarte. Bogat în elemente marine, acest exfoliant îi lasă pielii un aspect plăcut, proaspăt și luminos. Acesta oferă răsfățul unui spa facial în propria casă. 

Thalgo oferă o gamă variată de loțiuni, cu arome deosebite și întrebuințări multiple. Astfel că Thalgo Pure Freshness Tonic Lotion este un produs care îndepărtează orice urmă de machiaj sau reziduri de ulei. Îmbogățită cu microelemente, această loțiune luminează, revitalizează și purifică pielea, dându-i o senzație răcoritoare și un parfum floral. Extractul din alge este extrem de benefic pielii pentru că acestea conțin numeroase vitamine și minerale care se găsesc în mare. De asemenea, Thalgo utilizează acid hialuronic, matryxil 6 și acizi din fructe care răsfață pielea și o hrănesc în profunzime. 

Pentru un moment perfect de răsfăț, alegeți cremele Thalgo, destinate fiecărui tip de ten, dar cu precădere tenului deshidratat care își pierde elasticitatea și vitalitatea. Acestea au proprietatea de a hidrata, fiind cheia unui ritual de îngrijire și de frumusețe. Crema regenerantă ajută celulele pielii, oferă hidratare și regenerare întreaga zi. Efectul începe imediat încă după prima utilizare.

Pentru un repaos și o relaxare completă pe timpul nopții optați pentru crema relaxantă de noapte care îmbie la relaxare și frumusețe, reducând cearcănele sau semnele de oboseală. Crema hidratantă, un produs destul de comun face însă minuni pentru ten pentru că are proprietatea de a hidrata în profunzime, reducând vizibil aspectul de piele obosită. 

Un ten luminos și tânăr ar trebui să fie cartea noastră de vizită, astfel că Thalgo pune la dispoziție o cremă hidratantă antirid cu colagen marin pentru a stopa semnele de îmbătrânire, ridurile sau cearcănele, având capacitatea să hidrateze în profunzime.

Alegeți gama de produse Thalgo pentru un răsfăț total!

Eveil à la Mer Gama de curatare a tenului


Peeling Marin Gama pentru curatare profunda


Program Colagen Antirid Produse profesionale antirid pe bază de colagen


Purete Marine Gama de produse pentru un ten perfect


Program Source Marine Pentru Hidratare Produse profesionale îmbogăție cu acid hialuronic, ce reduc ridurile


Men Gama de produse destinate barbatilor


Protectie Solara Produse anti-îmbătrânire cu protecție solară


Spiruline Boost Produse profesionale anti-imbatranire


Afişare 1 - 15 din 28 (2 pagini)