Wella Professionals

Specializat în produse de îngrijirea părului, styling și colorare, brandul Wella oferă o gamă variată de produse, care pot fi folosite cu succes de către orice persoană, pentru orice tip de păr. Produsele Wella oferă o structură specială, ce îi permite scalpului să respire, fără a îngreuna sau afecta în vreun fel firul de păr. Ba mai mult, acestea sunt concepute pentru a proteja și pentru a hrăni părul în profunzime, oferindu-i luminozitate, strălucire și hidratare.

Îngrijire profesională, doar cu Wella

Wella a lansat pentru prima dată, o gamă de produse exclusiviste în saloane, care, ulterior au fost introduse pe piață pentru publicul larg. Așadar, produsele pot fi folosite cu succes, chiar și de acasă.

Formate din mai multe elemente naturale, produsele își extind în continuare portofoliul de frumusețe, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă produsele care îi caracterizează. Pentru părul lipsit de volum și de vitalitate, șamponul Wella este alegerea perfectă. De exemplu, șamponul profesional Wella Enrich, cu extract de keratină și polimeri ajută la îndesirea părului și previne despicarea lui. Bogat în ingrediente atent selecționate, cum ar fi extractul de mătase sau untul de shea, șamponul profesional Wella are un miros plăcut, îi conferă părului un aspect mătăsos, facilitează pieptănarea și ajută la obținerea strălucirii ca de diamant.

Produsul permanent de la Wella pentru colorarea părului a fost primul aprobat de către Centrul European pentru alergii Research Foundation (ECARF). Astfel, cei de la Wella sunt întotdeauna siguri de calitatea produselor lor pentru că acestea sunt în permanență testate de către cei mai iscusiți specialiști care își spun cuvântul în ceea ce priveşte gradul lor de eficientizare. Astfel că, vopseaua de păr Wella este renumită datorită eficacității sale și capacităţii de a acoperi cel mai bine, rezultând o culare vibrantă. 

Vopseaua Wella Koleston 

este un pioner al brandului, dar și al stiliștilor din întreaga lume datorită varietății de nuanțe, dar și pentru că reușește cel mai bine să acopere firele de păr alb, oferă o culoare intensă și rezultate garantate. Cei mai mulți clienți și stiliști din întreaga lume folosesc cu încredere aceste produse, astfel că Wella Koleston se află în topul mondial al produselor de îngrijire a părului. 

Vopseaua Wella Illumina Color

este o gamă folosită în saloane exclusiviste, dar și acasă pentru că oferă o acoperire puternică a firelor albe, oferă hrănire, culoare intensă și un luciu natural. Produsele din această gamă vin cu o paletă largă de culori, fiind pe gustul fiecărei persoane.

Un produs inovator oferit de Wella este vopseaua spumă Wellaton care aduce nuanțe intense și vibrante, fără prea mult efort. Produsele din această gamă se aplică ușor, nu curg și pătrund adânc în structura firului de păr, având o acoperire intensă a firelor albe. Flaconul cu vopsea se agită bine, iar apoi se aplică precum un șampon, de la rădăcină, până spre vârfuri. 

Pentru o acoperire mai blândă, de până la 50% a firelor albe, vopseaua fără amoniac Wella Color Touch, datorită ingredientelor sale: molecule de culoare, keratină și ceară naturală lasă părul îngrijit, natural, sănătos, plin de strălucire și cu reflexe de lumină irezistibilă. 

De asemenea, acest brand a fost primul care a lansat exclusiv prima linie de produse pentru bărbați. Astfel, mașina de tuns Wella Contura este prevăzută cu lame de oțel inoxidabil și un piaptăn detașabil pentru a crea cele mai spectaculoase contururi. Are un design ergonomic, înveliș din crom, este ușoară și poate fi folosită atât în saloane profesionale, cât și acasă. Aceasta nu face zgomot pentru că este prevăzută cu vibrații reduse și este foarte ușor de folosit.

Având în vedere că Wella a fost mai întâi de toate, compania care se ocupa cu realizarea de peruci, și în momentul de față se strâng anual sute de kilograme de păr folosite pentru cercetări ample în laboratoare, obținându-se în final cele mai bune rezultate. Produsele de la Wella conferă o mulțime de beneficii pentru că fiecare produs în parte este adaptat problemelor care pot apărea în timp, acestea ajutând la repararea părului degradat și hrănind firele de păr în profunzime din exterior. 

Așadar, pentru un păr strălucitor, hidratat și bine îngrijit, produsele de la Wella sunt întotdeauna cele care merită atenția noastră! 


catalog vopsele wella

Catalog Vopsele Wella

Invigo Color Brilliance - Fine/Normal Protectie si îngrijire pentru parul normal/subtire vopsit


Invigo Volume Boost Gama pentru volum pentru par subtire si fin


Care - Color Motion Gamă pentru protecția culorii părului.


System Professional - Essential Produse din ingrediente naturale, pentru hrănire și hidratare.


System Professional - Smoothen Gama pentru netezirea părului ondulat, rebel


System Professional Balance Scalp Gama de produse profesionale care luptă împotriva căderii părului


EIMI - Texturizing Produse profesionale pentru coafuri cu textură


Blondor Pudre decolorante profesionale


Oxidanti Pentru o vopsire profesională a părului


Color Touch Gamă de vopsele semi permanente


Koleston Perfect Me+ Culori intense, vibrante și perfecte de la vopseaua din topul mondial


Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)