Joico

Produsele de la Joico nu au nevoie de nicio introducere pentru că de mai bine de trei decenii au grijă ca părul să arate impecabil. Acestea sunt formulate de cei mai buni experți în hair styling și din acest motiv îndeplinesc cele mai bune caracteristici. Fiecare produs de îngrijire a părului este atent formulat pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a răspunde tuturor tipurilor de păr.

Arta părului frumos are un nume: Joico

Joico își depășește limitele pe zi ce trece deoarece combină puterea științei moderne cu ingredientele sale care hrănesc, protejează și reconstituie părul din cuticulă către cortex. Toate produsele din gama Joico reflectă veritabil integritatea și pasiunea pentru părul sănătos, expunând în lume un păr frumos care flirtează cu știința și tehnologia. 

Culoare strălucitoare cu Joico

Noua vopsea Joico LumiShine transformă părul, oferindu-i longevitate, strălucire uimitoare și sănătate garantată. Părul va deveni de două ori mai strălucitor decât până acum, 100% hrănit și hidratat, izolându-l de umiditate și factorii externi care i-ar putea dăuna. Trei pași simpli pentru o culoare uimitoare: consultare, formulare și aplicare. Vopseaua Joico are un miros uimitor pentru că este o combinație perfectă între molecule care ajută la neutralizarea amoniacului din aer, precum și nuanțe speciale de bergamotă, iris și lemn de santal. 

Pentru o mai bună protecție și reparare a părului, vopseaua Vero K-pak este singura vopsea permanentă care reconstruiește firul de păr. Acest sistem, adorat de foarte mulți specialiști în arta frumuseții oferă rezultate de culoare intensă pe termen lung. Mixul de culoare, în tonuri calde oferă libertate artistică uimitoare care determină la experimentarea unui stări vibrante, printr-o formulă unică ce redă strălucire maximă și un look natural, fiind alegerea perfectă pentru orice tip de păr.

Șamponul și balsamul profesional Joico, îmbracă părul într-un miros plăcut, conferindu-i suplețe și naturalețe. Șamponul reface starea inițială a părului, crescându-i măsurabil puterea și dându-i o mantie de protecție pentru viitor. Este alegerea perfectă pentru părul fin și lipsit de strălucire, datorită unei formule pe bază de cremă care hrănește în profunzime. Astfel, această formulă merge exact pe zonele deteriorate ale scalpului, completând instantaneu acei aminoacizi pierduți, conferind elasticitate, rezistență și strălucire, printr-o combinație perfectă de antioxidanți, cum ar fi: complexul natural de peptide, keratină, silicon, vitamina E și aloe. Balsamul Joico este alegerea perfectă pentru oricine deoarece conține o formulă unică, ce lasă părul fin, bogat și intens hidratat.

Gama de produse Joico menține părul sănătos și strălucitor, acţionând asupra părului fragil și lipsit de strălucire. Produsele Joico ajută părul chiar și după coafare, efectul lor fiind vizibil imediat, indiferent ca este vopsit sau spălat. Acestea, mențin părul frumos pe o perioadă îndelungată, ferindu-l de produsele de styling dăunătoare sau de condițiile meteorologice neprielnice. Scopul principal al produselor Joico este acela de a „îmbrăca” părul și de a menține clienții mulțumiți și satisfăcuți.

Componenta fundamentală a părului este keratina cu cei 19 aminoacizi, așadar ingredientul principal al produselor Joico este keratina care are rolul de a întreține și de a întări părul, fiind un tratament veritabil pentru podoaba capilară.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)