Londa Professional

La început nu a fost vorba despre crearea unei noi game de ambalare, a fost vorba doar despre păr. De peste 40 de ani de la înființare, Londa a devenit un brand internațional. Un brand care înseamnă tradiție, susținere locală, relații individuale și încredere, menit să ajute cei mai buni stiliști din lume cu servicii atractive și produse de înaltă calitate. Londa Professional oferă cele mai bune produse de frumusețe și vitalitate a părului plin de viață, culoare, textură, mișcare și strălucire.

Londa „Learn It, Live It, Share It” („Învaţă, Experimentează, Împărtăşeşte”)

Vopsirea părului a devenit un obicei destul de comun, însă cu toate acestea, vopseaua aleasă fie colorează părul perfect, fie îl distruge. Alegerea unei vopsele profesioniste poate fi un lucru destul de dificil, mai ales atunci când nu știm cum se va comporta părul în urma procesului. Fie că este vopsit la salon sau acasă, părul necesită îngrijire și protecție, iar vopseaua Londa Professional este destinată să aibă grijă în totalitate de părul fiecărei persoane.

Pe lângă produsele de înaltă calitate, Londa oferă și inovație, educație în domeniu, creativitate și excelență, dezvoltând creativitatea stiliștilor în hair style din întreaga lume. 

Fiind centrat pe educație, Londa își propune să dezvolte arta colorării părului prin oferirea unor traininguri și tehnici, menite să satisfacă nevoile tuturor clienților. 

Compania a reușit încă din anii '30 să revoluționeze piața frumuseții prin inventarea primului uscător de păr și a primului balsam de îngrijire și hidratare a părului, iar în anii '60 a cucerit lumea cu ajutorul nuanțelor de roșu aprins. Revenind la colorare, vopseaua Londa Professional este un produs care oferă o strălucire de diamant, iar permanența nuanței îi oferă părului un aspect plăcut și sănătos mult timp. Aceasta conține ingrediente care schimbă părerea clienților despre colorare deoarece îi conferă părului un aspect tânăr, o culoare vibrantă și rezultate îndelungate.

Formula sa îmbogăţită cu ingrediente de înaltă calitate, săruri și lipide lasă părul neted și suplu pentru o strălucire excepțională. Londa produce produse profesionale pentru colorare și styling, cum ar fi vopseaua permanentă, vopseaua fără amoniac, șampon, balsam, tratamente pentru păr, spumă de păr și produse pentru decolorare. 

Londa Professional Color este o vopsea profesionistă, creată atât pentru saloanele profesionale, cât și pentru utilizarea de acasă. Londa Color este alegerea perfectă pentru pentru o culoare intensă care acoperă 100% firele albe. Produsele din această gamă oferă o paletă largă de nuanțe, menite să facă părul cât mai frumos. 

Oxidanții Londa sunt creați special pentru vopseaua permanentă Londa Color și prezintă o formulă perfecționată care repartizează uniform peste 500 de trilioane de Microsfere Vitaflection pe fiecare tip de păr, căpătând un amestec consistent ce conferă o nuanţă uniformă. 

Așadar, pentru o sursă de inspirație, Londa oferă produse de calitate care mențin părul sănătos, strălucitor, hidratat și foarte bine îngrijit. Londa Color are o formulă specială care menține părul strălucitor, păstrându-i frumusețea naturală. Pentru rezultate excepționale în colorare, Londa Color este utilizată împreuna cu oxidantul Londa. 

Beneficiile acestor produse sunt multiple pentru că acoperă perfect, inclusiv firele albe, oferă colorare uniformă și o gamă largă de 89 de nuanțe. 

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)