Îngrijirea mâinilor

Îngrijirea mâinilor și a unghiilor este primordială, mai ales în timpul sezonului rece când mâinile se usucă și se crapă, creând într-un final un adevărat disconfort. Cu un tratament adecvat, mâinile catifelate se pot păstra pe tot parcursul anului.

În general, produsele destinate îngrijirii mâinilor sunt menite să înlăture acțiunea nocivă a diferitelor substanțe, astfel încât, să restabilească elasticitatea și hidratarea la nivelul pielii. Sebumul este acea substanță care protejează pielea, astfel că folosirea în mod frecvent a săpunului duce la uscarea mâinilor și la îndepărtarea sebumului. În acest fel, infecțiile pot apărea mult mai ușor și de aceea este necesar să folosim produse destinate îngrijirii mâinilor.

Cremele create special pentru a îngriji mâinile acționează precum sebumul pentru că le conferă acestora mai multă protecție și menține umiditatea la nivelul pielii. În urma folosirii, pielea va deveni mai netedă și mai suplă. În general, cremele sunt concepute cu glicerină, apă și un extract mic de acid stearic, toate acestea având rolul de a îngriji pielea așa cum se cuvine.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)