Tratamente pentru par

Tratamente pentru par profesionale intensive pentru ingrijirea si tratarea diferitelor afectiuni ale scalpului si parului. Tratamente nutritive, pentru par colorat, anti-matreata, par ondulat sau degradat.

Tratamentele profesionale destinate părului au fost concepute special pentru tratarea și întreținerea podoabei capilare, acționând în profunzime asupra firelor de păr. Spre deosebire de produsele din comerț care se concentrează mai mult pe suprafața părului, produsele profesionale au rolul de a repara părul afectat de diferiți factori din mediul înconjurător.

Pentru a nu avea parte doar de un aspect cosmetic și de un efect de stilizare pe termen scurt, produsele profesionale sunt create cu tehnologii aparte care răspund nevoilor părului. Acestea vor reconstrui părul, îi vor conferi o hidratare în profunzime, netezire și îngrijire de lungă durată, însă în același timp, părul va căpăta mai mult volum, iar culoarea se va menține frumoasă o perioadă îndelungată.

Tratamentele profesionale pentru par are rolul

de a penetra în profunzime firele de păr, acționând în interiorul structurii acestora, ceea ce înseamnă că îi va conferi părului o reconstrucție optimă. Acestea sunt foarte eficiente comparativ cu produsele din comerț pentru că pătrund rapid și eficient în interiorul cuticulei, oferindu-i părului o protecție maximă.

Folosite atât în saloane, cât și la domiciliu, tratamentele profesionale îi pot oferi părului acea îngrijire ca la salon datorită faptului că sunt concepute cu ingrediente foarte bine alese. Indiferent că este vorba despre regenerarea părului, despre părul vopsit, despre părul uscat sau creț, produsele profesionale, iar în cazul de față tratamentele profesionale lasă părul mai sănătos și mult mai strălucitor.