CHI

Produsele CHI sunt cunoscute pentru o tehnologie inovativă, realizate de către cei mai iscusiți specialiști în îngrijirea părului. CHI oferă un pachet întreg de îngrijire, protejând părul de diferite produse de styling care agresează părul. Farouk Shami este cel care a fondat în 1987, brandul CHI, destinat tuturor tipurilor de păr, de la cel drept, până la cel ondulat sau creț, mergând pe premisa „Educație, mediu și etică”. Acest brand a revoluționat piața de hair style prin faptul că a oferit prima vopsea fără amoniac, fiind de cele mai multe ori, brandul preferat al celebrităților de la Hollywood, celebrități cum ar fi: Rihanna, Megan Fox, Jessica Alba sau Avril Lavigne. 

Destinat pentru toate tipurile de păr

Produsele CHI sunt benefice oricărui tip de păr, astfel că șamponul și balsamul fac minuni pentru toate categoriile de păr.

Șamponul CHI este destinat atât pentru bărbați, cât și pentru femei, având în compoziție ingrediente de o calitate superioară. CHI este menit să răspundă într-un mod afirmativ tuturor tipurilor de păr, inclusiv părului rebel pentru a-l netezi și a-i oferi strălucire și suplețe. De asemenea, acesta este menit să ajute și părul vopsit pentru a-i proteja culoarea timp îndelungat, tratându-l, hidratându-l și conferindu-i strălucire mult timp. CHI este un șampon conceput special pentru a proteja părul de razele UV dăunătoare și curăță delicat părul fără a perturba procesul de colorare. Gamele de păr din saloane includ șampoane hidratante, iar CHI Luxe Thirst Relief face parte din aceste produse , de asemenea, pentru un echilibru perfect al părului, șamponul CHI Deep Brilliance Balance este alegerea ideală.

Șamponul CHI Keratin combină puterea naturală a keratinei cu substanțe nutritive esențiale, cum ar fi: uleiul de jojoba, uleiul de argan și tehnologia inovatoare Keratrix care îi oferă protecție deplină părului. Acest compus extrem de sofisticat, protejează keratina naturală, îmbunătățind în mod dramatic elasticitatea părului și previne cu succes ruperea acestuia, adăugându-i în același timp hidratare intensă și strălucire. 

Șamponul cu ulei de argan este un derivat natural, format dintr-un amestec de ulei de argan, ulei de moringa și compuse ceramice care îi conferă părului o îngrijire de lux, fiind destinat în mod special părului deteriorat. Acest sistem îi infiltrează scalpului toate vitaminele și uleiurile nutritive , permițându-i părului să devină mai elastic, încrețindu-se în modul său natural. 

Balsamul CHI, destinat atât femeilor, cât și bărbaților, se găsește în forme variate, conferind hidratare în profunzime fiecărui tip de păr. Balsamul conceput special pentru părul vopsit, CHI Ionic Color Protector System are capacitatea de a-i menține culoarea și strălucirea părului colorat, iar CHI Enviro Smoothing netezește părul creț, rebel sau uscat, oferindu-i mai mult control și mai multă hidratare. Astfel că, părul va deveni mult mai fortificat, strălucitor și mult mai ușor de aranjat, fără prea multe bătăi de cap. 

CHI Farouk Royal este un tratament extraordinar, format din trufe albe și perle, destinat tuturor tipurilor de păr pentru că are o textură ușoară și reface cu încredere părul degradat, hrănește și nu încarcă. Această combinație de ingrediente, ajută părul și scalpul din toate punctele de vedere.

Color Illuminate Balsam nuantator pentru par


Kardashian Beauty - Black Seed Oil Revitalizeaza, fortifica și întinerește fibra capilară


Esquire Grooming Produse de îngrijire special formulate pentru bărbați


Color Nurture Gama conceputa pentru parul uscat si vopsit.


Farouk Royal Colecție luxuriantă cu conținut de trufe și perle


Tea Tree Oil Gamă fără parabeni pentru calmarea și reechilibrarea scalpului


Color Protect Gamă completă pentru părul vopsit


Power Plus Gamă pentru fortifiere și redensifiere revoluționară - împotriva căderii părului


Perii de par - CHI Luxury Perii din ceramică sau păr natural pentru o coafare spectaculoasă


Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)