Ecovital Professional

Ecovital este un brand care a luat naștere în România, fiind pe piața produselor profesionale de aproximativ 20 de ani. Fiind în parteneriat cu Thalgo, Ecovital Kosmetik pune la dispoziție produse calitative, din alge marine și ingrediente de o calitate superioară. Linia de produse Ecovital se răspândește ușor și la nivel mondial, produsele fiind promovate în peste 483 de locații la nivel național.

Tot timpul suntem la curent cu cele mai noi produse în materie de îngrijire corporală. Fie că este vorba despre șampoane, balsamuri, creme sau împachetări profesionale, oricând și oriunde trebuie să ne simțim bine în propria piele.

Dintr-o gamă largă de produse, Ecovital pune la dispoziție tratamente pentru fiecare nevoie a pielii. 

- Astfel, produsele Ecovital destinate tenului corespund nevoilor tuturor tipurilor de piele, indiferent dacă este vorba despre pielea sensibilă, deshidratată, cuperoză sau cu tendințe de îmbătrânire. Cu alte cuvinte, un ten îmbătrânit necesită o atenție sporită și o îngrijire corespunzătoare, iar cremele Ecovital pentru un ten matur au fost concepute special pentru a reface tonusul pielii și elasticitatea cu ajutorul sintezei macromoleculelor dermice, care acționează împotriva degradării cutanate. 

- Tenul uscat, sensibil sau gras trebuie tratat într-un mod corespunzător, astfel încât problemele să se diminueze sau să dispară cu totul. Aceste nevoi diferite oferă și soluții diferite, iar tenului deshidratat i se conferă acea hidratare de care are nevoie, prin diminuarea pierderii apei din stratul cornos, dar și evitarea infiltrației substanțelor nocive în piele. 

- Un ten sensibil are nevoie de atenție pentru că se comportă diferit în fiecare moment al anului, iar Ecovital reușește să regleze diferite probleme, cum ar fi: circulația deficitară sau roșeața, stabilind confortul tenului. 

- Tenul gras este reglat cu ajutorul produselor Ecovital pentru că reușesc să reducă secreția de sebum, închid porii și au un efect stabilizator, astfel că pielea rămâne fină și mată.

Un pas foarte important în igiena zilnică și în ritualul de îngrijire este curățarea, demachierea și tonifierea pielii și ce produse ar reuși să facă cel mai bine aceste lucruri dacă nu cele de la Ecovital? Acestea au capacitatea de a elimina celulele moarte de la suprafața epidermei, curăță tenul de make-up sau impurități și permit absorbția substanțelor active. 

Un corp ferm, armonios și frumos necesită îngrijire, iar mersul la sală poate ocupa prea mult timp. Ecovital vine în ajutorul tuturor celor care își doresc un trup mai frumos prin oferirea unor tratamente corporale, concepute cu precizie și cele mai bune ingrediente. Pentru remodelare, slăbire și tonifiere, Crema Anticelulitică Termoactivă face să dispară aspectul inestetic de „coajă de portocală” prin eliminarea toxinelor și a surplusului de apă. Circulația se îmbunătățește, iar pielea rămâne revitalizantă, hidratată, tonifiată și hrănită. 

Ecovital Professional oferă cele mai bune soluții de frumusețe pentru un corp de invidiat.

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)