Alfaparf Milano

Alfaparf Milano este o marcă multinațională fruntașă în ceea ce privește colorarea părului, îngrijirea acestuia, dar și în ceea ce privește produsele de styling profesionale, exclusiviste. Alfaparf Group este una dintre primele companii cosmetice cu capital italian și una dintre mărcile internaționale de top. Alfaparf Milano lucrează cu extrem de multe saloane de coafură din lume. Stilul companiei Alfaparf Milano este inspirat din capitala modei, Milano, evidențiindu-se prin perfecțiune, rafinament și îngrijire.

Cele mai bune soluții de îngrijire a părului de la Alfaparf Milano

Alfaparf Milano ține cont în special de părerile utilizatorilor. Din acest motiv, colaborează cu cei mai buni operatori care aparțin unor culturi și naționalități diferite, mergându-se pe premisa că Alfaparf Milano oferă cele mai bune soluții de îngrijire și de frumusețe. De asemenea, Alfaparf Milano a creat și o gamă de produse destinate bărbaților, coferind îngrijire, styling și rafinament.

Gamă de produse completă Alfaparf Milano

Alfaparf Milano oferă un tratament 100% revoluționar, prin care părul va deveni mult mai rezistent, tinzând spre perfecțiune. Cu ajutorul produselor din gama Alfaparf Keratin Therapy, părul va deveni mult mai rezistent și mai drept. Astfel se va economisi destul de mult timp, fără a mai fi nevoie de folosirea zilnica a unei perii, plăci sau a unui uscător de păr. Prin acest tratament, părul va fi drept, catifelat, strălucitor și ușor de pieptănat.

Produsul nu conține parabeni, fiind testat de către cei mai buni specialiști din industria frumuseții. Gama respectă cele mai stricte standarde SUA, fiind în conformitate și cu standardele UE. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de păr, tratând inclusiv și părul colorat. Tratamentul de îndreptare a părului are un rezultat garantat de trei luni de zile. Keratin Therapy combină tehnologia inovatoare cu uleiurile esențiale și keratina.

Șamponul Alfaparf Milano conferă strălucire vizibilă imediat. Ingredientele principale ale acestor produse sunt: semințele de in, vitamina E, Omega 3 și Omega 6, care repară părul de la rădăcină, conferindu-i suplețe și strălucire maximă.

Vopseaua Alfaparf Milano este ușor de aplicat. Prin intermediul tehnologiei sale inovatoare, aceasta oferă o colorare maximă și rezultate spectaculoase în doar câteva momente. Nuanțele sunt intense și luminoase, conferindu-i părului strălucirea de care are nevoie.

Produsele Alfaparf Milano sunt specializate în restaurarea firului de păr de la rădăcină spre vârfuri, creându-se o gamă variată de produse care au ca obiectiv repararea părului uscat și degradat. Prin oferirea unei game vaste de servicii și produse, Alfaparf Milano este soluția pentru fiecare tip de păr. Numeroși utilizatori și-au exprimat părerile cu privire la aceste produse și au fost mulțumiți pe deplin deoarece acestea conțin principalele ingrediente de care are părul nevoie, mai exact: lipide, minerale, proteine și ingrediente atent selecționate pentru a nu dăuna în vreun fel firului de păr. În afară de îmbunătățirea calității părului, Alfaparf Milano este dedicat în totalitate obținerii unei culori cât mai potrivite, naturale și atrăgătoare.

Pentru clienții care își doresc un aspect cât mai natural al părului, Alfaparf Milano vine cu nuanțe potrivite de blond, auriu, mahon, roșu intens sau nuanțe de bej, satisfăcând nevoile tuturor. Datorită ingredientelor sale și în special a keratinei, Alfaparf Milano protejează părul pe o durată lungă de timp. Cu 5 fabrici de producție, 23 de academii comerciale și 300.000 de clienți în întreaga lume, nu este surprinzător faptul că Alfaparf Milano a devenit un nume de încredere în industria frumuseții.

Blends of Many Gamă de îngrijirea a părului pentru bărbați


Semi Di Lino - Scalp Renew Prima gamă dedicată sănătăţii scalpului: anti-mătreaţă, anti-cădere, împotriva scalpului gras


Curl Design Gama pentru ingrijirea parului cret


Precious Nature - Bad Hair Habits Produse pentru păr rebel.


rEvolution JC Pastel rEvolution JC Pastel Alfaparf Milano - creme profesionale de colorare directa


Vopsea Evolution of the Color CUBE Vopsea permanenta imbogatita cu acid hialuronic


Afişare 1 - 15 din 33 (3 pagini)