Smoothing

Moroccanoil a găsit soluția părului indisciplinat și aspru. Lider mondial în industria produselor profesionale pe bază de ulei de argan, Moroccanoil are onoarea de a prezenta noile produse revoluționare pentru netezire, special  create pentru toate tipurile de păr: Colecția Moroccanoil Smooth. Această colecție se adresează în special persoanelor cu părul aspru, greu de disciplinat și care datorită formulei AminoRenew reușește să disciplineze  și cel mai neascultator fir de păr obtinându-se o strălucire și o netezire perfectă. Conferă instant netezire și flexibilitate, iar gama completă permite și celui mai rebel păr să fie coafat cu ușurință și rapiditate.


Noua colecție conține patru produse care cresc flexibilitatea firului de păr, hidratează, întărește și regenerează părul:

Moroccanoil Smoothing Shampoo & Moroccanoil Smoothing Conditioner, folosite împreuna, acestea genereză un puternic proces de netezire, din interior spre exterior, conferind părului flexibilitate de până la 72 de ore.

Moroccanoil  Smoothing Mask este un tratament hrănitor care conferă părului netezirea de durată a firului de păr, strălucirea și maleabilitatea de a fi coafat mai ușor.

Moroccanoil Smoothing Lotion este un produs de styling care conferă un control instantaneu și de durată a părului indisciplinat, făcându-l mai moale la atingere, mai elastic și mai neted, cu un finisaj perfect.


Colecția Moroccanoil Smooth este îmbogățită cu ulei de argan, cu unt de argan și acizi grași derivați din uleiul de cocos ce fac părul moale, mai neted ca niciodată, mai flexibil și cu un aspect sănătos și luminos. Produsele din aceasta gama nu conțin sulfați, fosfați sau parabeni și protejează culoarea părului.

Nici un rezultat!