Body Line

Brandul de lux, Moroccanoil, a lansat in Romania si Anglia, singurele tari europene care se bucura de acest privilegiu, gama Moroccanoil Body Line. Aceasta gama cuprinde 9 produse special dedicate ingrijirii corpului, avand acelasi ingredient pretios: uleiul de argan -"aurul Marocului". Toate produsele acestei game contin ingrediente 100% naturale, nu contin parabeni si au un miros  delicat si fin, specfic Moroccanoil dar si o noua mireasma, cea de floare de portocal.


Cele 9 produse Moroccanoil Body Line disponibile in Romania, infuzate cu ulei de argan sunt: Dry Body Oil, Intense Hydrating Treatment, Body Buff, Shimmering Body Oil, Body Soufflé, Body Butter, Pure Argan Oil, Hand Cream si Cleansing Bar. Fiecare produs este menit sa transforme instantaneu pielea intr-una irezistibil de matasoasa si stralucitoare, lucru pentru care este renumit Moroccanoil:

1. Dry Body Oil - Ulei Pentru Pielea Uscata - este o formula usoara ce hidrateaza pielea uscata, lasand-o moale, matasoasa si neteda.

2. Intense Hydrating Treatment - Tratament Intens Hidratant - este un ulei ce transforma si hraneste chiar si cea mai uscata piele.

3. Body Buff - Exfoliant Pentru Corp cu coaja naturala de portocala si ulei de argan care indeparteaza stratul uscat al pielii hidratand in acelasi timp.

4. Shimmering Body Oil - Ulei Stralucitor pentru a revigora si hidrata pielea, oferind o stralucire delicata.

5. Body Souffle - Crema Spuma De Corp ce lasa pielea fina si catifelata.

6. Body Butter - Unt Pentru Corp imbogatit cu unt de argan, de shea, cacao si mango - patrunde in profunzime pentru a hidrata pielea cat mai bine.

7. Pure Argan Oil - Ulei de Argan 100% natural. Hidratare din cap pana in picioare.

8. Hand Cream - Crema de Maini - o formula de lux infuzata cu ulei de argan ce hidrateaza intens pielea uscata a mainilor.

9. Cleansing Bar - Sapun Solid ce hidrateaza pielea in timp ce te speli. Cu un miros delicat de floare de portocal.

Nici un rezultat!