Mary Cohr

Încă din 1972, cosmeticele Mary Cohr au fost considerate de-a lungul timpului rodul științei pentru că este una dintre puținele companii din lume care au fost certificate în conformitate cu cele mai înalte standarde de fabricație. Linia de produse Mary Cohr îi poartă numele terapeutului în frumusețe Madame Mary Cohr. Gama de cosmetice include produse destinate frumuseții pielii care pot fi utilizate atât în saloane profesioniste, cât și acasă. Produsele includ patru tipuri de tratamente ideale care întineresc vizibil pielea. Acestea includ tratamente de aromaterapie, tratamente faciale și pentru corp, dar și tratamente de frumusețe și îngrijire destinate bărbaților.

Deși nu există nicio rețetă a tinereții fără bătrânețe, produsele Mary Cohr pot preveni îmbătrânirea, oferind hidratare și hrănire.

- Din gama cremelor antirid Mary Cohr face parte crema Wrinkle Smoothing care previne apariția semnelor de oboseală și de îmbătrânire, redând elasticitatea pielii și adăugându-i luminozitate și tinerețe. De asemenea, aceasta protejează pielea de efectele dăunătoare ale mediului sau de radicalii liberi, iar pielea devine mai tânără pe zi ce trece, redându-i un efect luminos. Un adevărat beneficiu al cremei este acela că reface celulele moarte și îmbunătățește elasticitatea pielii, astfel că ridurile vor fi vizibil reduse.

- Puritatea și matifierea se realizează acum mult mai ușor pentru că Mary Cohr pune la dispoziție o gamă largă de produse destinate acestui lucru. De exemplu, crema Mary Cohr Clarifying Mati ajută la reglarea producției de ulei de la nivelul tenului, strânge porii dilatați și reduce efectul de luciu puternic în zona T. Pentru un ten gras și cu suprafețe de deshidratare folosiți crema Moisturising Essences.

- Alegerea unei creme hidratante poate fi una destul de dificilă având în vedere multitudinea de produse de pe piață, însă cremele hidratante din gama Mary Cohr au o textură cremoasă care este menită să lumineze, să absoarbă în totalitate, să protejeze și nu în ultimul rând să hidrateze. Acestea nu au parabeni.

- Pielea sensibilă ne dă bătăi de cap deseori pentru că este destul de pretențioasă și nu acceptă orice produs. MultiSensitive Cream de la Mary Cohr vine în ajutor pentru că este îmbogățită cu ingrediente active naturale, cu proprietăți excepționale care protejează pielea de stres sau de factorii dăunători și izolează epiderma de agresiunile externe, astfel că pielea devine mai moale, iar confortul se restaurează. 

Gama de creme Mary Cohr este completată cu produse destinate îndepărtării machiajului sau impurităților. Astfel că demachiantul Mary Cohr curăță perfect pielea, fiind conceput un ingrediente cu efect de albire care hrănesc, curăță și hidratează, toate acestea datorită vitaminei C și melanoxilului. 

Așadar, pentru a beneficia de cele mai bune ingrediente și produse, Mary Cohr te invită să descoperi adevărata frumusețe și îngrijire.
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)