Keune

Keune este brandul eleganței și al creativității care îi conferă părului un aspect modern. Linia de îngrijire Keune oferă beneficii de lungă durată, cu un proces format din trei etape. Toate produsele Keune sunt fabricate în laboratorul companiei din Țările de Jos, iar utilizarea produselor se face în trei pași:

Pasul 1: Curățarea se realizează cu delicatețe pentru a pregăti părul pentru tratament;

Pasul 2: Condiționarea: hrănirea părului și restabilirea funcției naturale a scalpului;

Pasul 3: Styling: aplicarea produselor de styling.

Calitate Keune încă din 1922

Fiind fondată în 1922, în Olanda, Keune a fost compania care încă de la început a furnizat produse și servicii de înaltă calitate. Keune pune accentul pe ceea ce înseamnă colorarea părului, styling și îngrijire. Ingredientele sofisticate sunt combinate cu tehnologia cea mai inovatoare pentru a le oferi oamenilor soluții fiabile și coerente pentru nevoile și dorințele lor. 

Produsele Keune nu utilizează ingrediente de origine animală, acest lucru făcându-l 100% vegan. 

„Viitorul tău este viitorul nostru” este sloganul Keune, ceea ce înseamnă că aceste produse sunt realizate pentru a satisface nevoile și dorințele celor mai pretențioși clienți.

Produsele de colorare Keune nu provoacă iritații și au un risc redus de apariție a alergiilor. De asemenea, produsele din linia So Pure Natural Balance Ammonia nu conțin amoniac și sunt create special pentru persoanele care suferă de iritații sau alergii. Vopseaua Keune acoperă 100%, rezistă mult timp, hidratează, protejează împotriva razelor UV și nu conține PPD (Paraphenylenediamine). Varietatea de culori, îi oferă părului un aspect plăcut, având posibilitatea de a opta pentru nuanțe de șaten, roșu, blond sau brunet.

Șamponul Keune curăță scalpul, nu irită pielea, are un miros plăcut și păstrează culoarea părului vopsit mult timp. Rezultatele sunt vizibile încă din prima săptămână deoarece pielea capului nu se va exfolia ca înainte. Chiar și în cazul vremii nefavorabile, produsele de la Keune sunt ideale. Serul Pure Defrizz Shine Serum potolește firele rebele și îi lasă părului un aspect plăcut. 

Balsamul stabilizator de culoare Keune, fixează vopseaua și reduce eficient oxidarea părului. Acesta conține acid citric și închide cuticula firului de păr, lăsând părul ușor de modelat și suplu. Astfel, acesta devine mult mai ușor de pieptănat, mai mătăsos și mai protejat. 

Masca de păr Keune Care Line pentru părul uscat, degradat și poros hidratează și hrănește părul agresat de vopsiri repetate sau produse de styling, devenind mai moale și disciplinat, cu un aspect mai plăcut și sănătos. Formată din minerale esențiale și ingrediente ce ajută părul să devină mai elastic, masca de păr Keune întărește firul de păr de la interior spre exterior.

Așadar, Keune reprezintă arta frumuseții părului.

Silver Savior Gama pentru mentinerea reflexelor argintii ale parului blond


Satin Oil Strălucire miraculoasă pentru toate tipurile de păr


Color Brillianz Strălucire spectaculoasă a părului vopsit


Tinta Color Keune - Tinta Color


Afişare 1 - 15 din 123 (9 pagini)