Color Endure

Un par proaspat vopsit arata sanatos, este fresh si staluceste, insa acest efect nu rezista in timp, ba chiar se poate atenua imediat dupa vopsire. Ce ai de facut in aceasta privinta? Foloseste gama Color Endure de la Joico si vei reusi sa iti pastrezi culoarea mult timp dupa vopsire. Joico Color Endure este gama special conceputa pentru parul vopsit, menita sa prelungeasca durata culorii si sa ii asigure stralucire si luminozitate. Aceasta linie respecta integritatea firului de par, mentine culoare pentru mai mult timp si protejeaza parul impotriva razelor UV, cele mai daunatoare pentru parul vopsit. 


Color Endure este divizata in doua sub-game: una dintre acestea fiind special conceputa pentru parul blond: Color Endure si Color Endure Violet.
Color Endure Sulfate Free Shampoo - sampon fara sulfati pentru parul blond, pentru uz zilnic.
Color Endure Sulfate Free Conditioner - balsam hranitor pentru parul vopsit blond.
Color Endure Treatment Masque - masca ce imbunatateste conditia parului.
Color Endure Violet Shampoo - sampon pentru mentinerea integritatii tonurilor de blond si pentru parul grizonat sau alb.
Color Endure Sulfate Free Conditioner Violet - balsam pentru mentinerea si intensificarea culorii. 

Aroma gamei Color Endure este una placuta, un amestec de miresme florale de tuberose, iasomie si violete, cu sustinere si stabilizare din partea chihlimbarului si a lemnului de santal. 


Impreuna cu produsele Joico Color Endure veti  reusi sa va pastrati culoarea vibrata a parului un timp indelungat, fara a suferi  nicio schimbare de ton.Parul va avea un aspect sanatos, puternic, matasos, culori vibrante, dar, in acelasi timp, usor de coafat.

Nici un rezultat!