Body Luxe

Joico Body Luxe este o gama de produse de lux, perfecte pentru parul fin lipsit de volum. Aceasta gama promite sa ofere volumul dupa care tanjiti, amplificand stralucirea si intensitatea culorii. Are la baza o tehnologie patentata, Quadramine Complex, ce mareste diametrul firului de par fara a-l lasa greu, obtinand astfel mai mult volum si o mobilitate naturala a parului. Asadar, cu ajutorul zero-weight Oat Protein Complex, compus de asemenea descoperit in laboratoarele JOICO, parul va avea mai mult volum fara sa il ingrase sau sa il ingreuneze. Ingredientul Quadramine Complex contribuie la reconstructia de efect a fibrei capilare, lasand parul mai sanatos. Proteina hidrolizata din ovaz este un extras folosit pentru potentarea densitatii si volumului parului, printr-un efect de texturare extrem de eficient. Nu in ultimul rand, formula contine si aminoacizi din ovaz, care hidrateaza si restructureaza, mineralul mica, care amplifica stralucirea si silicati, care definesc aspectul cuticulei. Proteina hidrolizata din ovaz invaluie fiecare fir de par fara a-l incarca, dandu-i  vitaminele si mineralele indispensabile firului de par.


Gama este compusa din urmatoarele produse:
Body Luxe Volumizing Shampoo (300ml) - sampon ce curata delicat conferind volum si flexibilitate.
Body Luxe Volumizing Conditioner (300ml) - balsam pentru volum, protejeaza si lasa parul usor de descurcat.
Body Luxe Thickening Elixir (200ml) - produs de finisare care genereaza un par plin de volum si elasticitate.
Body Luxe Root Lift Volumizing Foam (300ml) - spuma pentru volum maxim la radacina ce confera o fixare buna la radacina.
Body Luxe Design Foam (250ml) - spuma pentru volum, creste diametrul fiecarui fir de par.


Cu ajutorul acestor produse parul tau va avea parte de un tratament de lux, iar rezultatul va fi uimitor: mai mult volum de la radacina pana la varfuri si stralucire exceptionala.

 

Nici un rezultat!